Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

M1 ADANA AVM’DE OKULA DÖNÜŞ HEYECANI BAŞLADI!

M1 ADANA AVM’DE OKULA DÖNÜŞ HEYECANI BAŞLADI!

- SENİN İÇİN ALIŞVERİŞ –

KOSA KOSA OKULA, KOSA KOSA KAZI KAZAN’A!

 M1 Adana Alisveris Merkezi okullarin açilmasi ile birlikte çocuklar ve aileleri ile birlikte okula dönüs heyecanini yasiyor. 2019-2020 yariyili egitim ve ögretim yilinin baslamasi ile birlikte M1 Adana AVM’de bulunan birbirinden farkli magazalar avantajlari ile sizleri bekliyor.

 M1 Adana AVM, yaz aylarinda düzenlemis oldugu birbirinden farkli etkinlikler ile Adanalilara keyifli programlar sundu ve yeni dönemde yeni etkinlikleri ile misafirlerini agirlamaya hazirlaniyor. 2019-2020 yariyilinin baslamasi ve okullarin açilmasi, ziyeretçilerin Adana’nin alisveris ve sosyal etkinlikler açisindan en güvenilir Alisveris merkezi olan M1 Adana yi tercih etmelerine sebep oldu. 30 Agustos – 8 Eylül tarihleri arasinda günde 4 seans olarak düzenlenen ‘’kosa kosa okula, kosa kosa teraryuma’’ etkinligi ile minikler okul öncesi Teraryum atölyesi ile dolu dolu eglenmenin tadina varirken aileleri ile keyifli vakit geçirdiler. 10 gün süren etkinlikte çocuklar kendi yapmis olduklari teraryum’a sahip olmanin yani sira yaraticilik ve özgüvenlerini gelistirmelerine katki sagladilar. Etkinlik bitiminde sertifikalarini alarak hatira fotografi çekildiler.

 

M1 ADANA ÇOK DAHA AVANTAJLI

 

Tatilin bitmesi ile birlikte ‘’Okula Dönüs’’ mottosuyla M1 Adana AVM’de sosyal medya üzerinden kampanyalar devam ediyor. 2 Eylül – 13 Eylül tarihleri arasinda M1 Adana AVM’den yapilacak olan her 500 TL’lik alisverise 100 TL’ye varan hediye çeki kazanma firsatini kaçirmayin. Kampanyaya katilmak için M1 Adana Mobil uygulamasini indirin, kazi kazan ile firsatlari yakalayin. Okul alisverisinde firsatlar sizler için sürüyor. Bir çok ürün haftaya özel indirimleri ile size özel M1 Adana AVM’de.

 M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr

 

 

 



  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.4 ° / 18 ° Orta kuvvetli yağmurlu